Ambassadeurs & donateurs

De totstandkoming van het kunstwerk en haar inrichting zal onder andere gebeuren middels het aanschrijven van diverse culturele fondsen, zowel lokaal als regionaal. Daarnaast zullen er andere mogelijkheden worden aangeboden voor bedrijven en particulieren om het initiatief financieel te ondersteunen.

De gedachte is om aangrenzend aan de groene terp twee cortenstalen verspringende banden te maken, waarin de ambassadeurs letterlijk vereeuwigd worden in het monument. Daarmee willen we echt betekenis geven aan de mensen die de totstandkoming mogelijk hebben gemaakt. Daarnaast draagt u bij aan een stuk Huissen erfgoed. Het in stand houden van het gedachtegoed en de trots van onze mooie Hanzestad.

De ‘wall of fame’ staat voor bedrijven, individuen en verenigingen die het initiatief ondersteunen. In plaats van een tijdelijke reclamevoering maken we de naamvoering van de desbetreffende bedrijven daadwerkelijk onderdeel van het ontwerp. Wat levert het u op anders dan een mooi ontwerp. Een nieuwe eigentijdse entree van de stad!

De locatie zal tevens een plek van herkenning zijn maar denk ook aan de vele evenementen die onderdeel uitmaken rondom de locatie, zoals de Nijmeegse vierdaagse, kunstroutes, wielerrondes (Giro D’Ítalia) en natuurlijk Huissen bij Kaarslicht.

Uw bedrijfsnaam wordt uit de cortenstalen band gesneden en ’s avonds van binnenuit verlicht. Een waanzinnige manier van reclamevoering die zeker de aandacht op u zal vestigen!!

Limited edition, permanent spot!

Graag horen we van u. Voor interesse mail: info@dezwaon.nl