Partners & bedrijven

Stichting De Verbindende Zwaon heeft het voorrecht dat veel mensen en bedrijven dit burgerinitiatief een warm hart toedragen. Zij voelen zich vanaf het eerste moment al betrokken en staan de stichting bij met advies en werkzaamheden. Belangeloos en vanuit een vrijwillige basis.  Deze professionals hebben veelal de basis gelegd van dit initiatief. 

BEDRIJVEN

Spot On Media

Eigenaren van Spot On Media Dirk Hendriksen en Marcella Hendriksen-Leijgraaf, zijn een belangrijke spil in de communicatie binnen de stichting en het realiseren van De Zwaon. Beide zijn vanaf het eerste uur betrokken bij dit project. Daarnaast maakte Dirk onderdeel uit van het winnende team bij inmiddels de beroemde stadsquiz waar het burgerinitiatief zijn oorsprong vond.

Spot On Media is het mediaproductiebedrijf in Huissen.

Na jarenlange ervaring in (landelijke) televisieproducties en bij diverse multimedia afdelingen kunnen bedrijven nu bij hen terecht voor kwalitatief hoogstaande videoproducties, fotografie, designs en websites.

https://spot-on-media.nl/

Pieter Looijaard

Pieter Looijaard, Architect zal straks samen met Max van den Hof verantwoordelijk zijn voor de daadwerkelijke uitvoering en de coördinatie naar de bouwende partijen. Zijn oog voor detail en ervaring maakt dat het gestileerde ontwerp zoals beoogd ook in de uitvoering even indrukwekkend zal worden.

Pieter Looijaard

Loendersloot Groep

Ruben Loendersloot is van origine een bekwaam verkeerskundige met zijn eigen bureau gevestigd in Nijmegen. Zijn visie over mobiliteit is grensoverschrijdend. Zijn Duitse kennis en knowhow op gebied van Euregio projecten maakt de verbinding en communicatie met Kleef als van zelfsprekend en draagt daarin bij aan de constructieve verbroedering van Huissen en Kleef.

Loendersloot Groep

Triops Advies

Triops Advies is een kleinschalig constructiebureau uit Huissen. Onder leiding van Hans Grootjens en Roel Sunnen. Een ontwerp is een samenspel tussen de architect en de constructeur. Het tot in detail afstemmen van de esthetiek, profileringen en de constructieve eisen. Dat is waar Triops in uitblinkt, “out of the box” denken. Een ideale partner in de samenwerking in het project van De Zwaon.

Triops Advies

GEMEENTE & POLITIEK

Gemeente Lingewaard

Gemeente Lingewaard vervult een belangrijke rol in het project De Zwaon. Naast het feit dat de gemeente haar steun heeft uitgesproken voor dit burgerinitiatief heeft de gemeente hierin ook belangrijke faciliterende rol. De gemeente adviseert het helpt bij het volgen van de juiste procedures en richtlijnen. Zij denken binnen haar kaders proactief mee om de sculptuur tot een realisatie te kunnen brengen.

Gemeente Lingewaard

Kreis Kleve

De gemeente Kleef en Lingewaard onderhouden historisch, cultureel en bestuurlijk een bijzondere band met elkaar. Daarin heeft de gemeente Kleef kenbaar gemaakt zichtbaar geïnteresseerd te zijn in de daadwerkelijke realisatie van zowel een kunstwerk in Huissen als in Kleef. Dit om de culturele verbroedering tussen beide steden te versterken.

VERENIGINGEN