Ambassadeurs & Partners

De totstandkoming van het kunstwerk en haar inrichting zal onder andere gebeuren middels het aanschrijven van diverse culturele fondsen, zowel lokaal als regionaal. Daarnaast zullen er andere mogelijkheden worden aangeboden voor bedrijven en particulieren om het initiatief financieel te ondersteunen.

Aangrenzend aan de groene terp komen twee cortenstalen verspringende banden waarin de ambassadeurs letterlijk vereeuwigd worden in het monument. Daarmee wordt betekenis geven aan de mensen die de totstandkoming mogelijk hebben gemaakt. Daarnaast draagt u bij aan een stuk Huissen erfgoed. Het in stand houden van het gedachtegoed en de trots van onze mooie Hanzestad.

De ‘wall of fame’ staat voor bedrijven, individuen en verenigingen die het initiatief ondersteunen. In plaats van een tijdelijke reclamevoering maken we de naamvoering van de desbetreffende bedrijven daadwerkelijk onderdeel van het ontwerp. Wat levert het u op anders dan een mooi ontwerp. Een nieuwe eigentijdse entree van de stad!

Uw bedrijfsnaam wordt uit de cortenstalen band gesneden en ’s avonds van binnenuit verlicht. Een waanzinnige manier van reclamevoering die zeker de aandacht op u zal vestigen!!

Graag horen we van u. Voor interesse mail: info@dezwaon.nl

Ambassadeurs

Ambassadeurs zijn die bedrijven die toegezegd hebben De Zwaon financieel of in natura te ondersteunen en dragen bij aan de realisatie van het kunstwerk.


Hans Geveling is als entrepreneur in onze regio het meest bekend als eigenaar van de AH-supermarkten. Hans Geveling is een ondernemer die binnen zijn organisatie het ondernemerschap, de klantwaardering en de maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.  

Regionaal is Hans misschien minder bekend als filantroop. Met de Hans Geveling Foundation zorgt Hans voor een onzelfzuchtige bijdrage in het welzijn en de ontwikkeling van de mens. Een groot deel van de winst van de HG Supermarkten gaat direct naar de foundation. Hiermee kan de foundation verschillende projecten in Afrika ondersteunen. Hans werkt hiervoor samen met Oxfam Novib die op hun beurt de benodigde expertise inbrengen. Het doel van de projecten is het verbeteren en stimuleren van de leefomstandigheden, verdere ontplooiing en zelfredzaamheid van de inwoners. Hans laat met zijn foundation en zijn steun zien dat hij een sterke persoonlijke overtuiging heeft om een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

 

Hans Geveling Supermarkten wordt Ambassadeur van De Zwaon 

De filantropische visie van Hans wordt ook doorgezet naar zijn bedrijven onder de paraplu van HG Supermarkten. Vanuit hier wordt er vooral gekeken naar lokale project in Lingewaard . Hans ziet in het project van De Zwaon het belang van de brug die geslagen wordt tussen jong en oud met als inspiratie de cultuurhistorische waarde tussen Huissen en Kleve. Het is volgens Hans belangrijk om de jongere generatie te inspireren met beeldende kunst waardoor ook zij betrokken raken maar vooral geïnteresseerd en nieuwsgierig worden. Ook de locatie ziet Hans als een inspiratiebron voor het aangezicht van Huissen.  


Royal Berry is een van de grootste aardbeien telers van Europa en gevestigd in Bemmel.

“Alles geven voor het beste product; een lekkere aardbei het hele jaar door” – Jan van Genderen | Royal Berry

Royal Berry heeft haar steun uitgesproken voor De Zwaon en willen graag Ambassadeur worden.


Bordbusters is in de regio het meest bekend van het Bordbuster projectbord. Een kenmerkend en makkelijk verplaatsbaar reclame/ informatie bord die bijna overal geplaatst kan worden. Daarnaast heeft bordbusters zich toegelegd op het zelf ontwerpen, produceren en monteren van alles wat met signing te maken heeft. Van het beletteren van volledige wagenparken tot het produceren van kleine stickers.

Als ambassadeur van De Zwaon zal Bordbusters De Zwaon ook daadwerkelijk gaan bouwen. 


Reuselaars


Van Dalen

Een schone leefomgeving begint bij adequate oplossingen op het gebied van afval, infra en milieu. Ook in uw regio is het van belang om greep te houden op zaken als afvalinzameling, afvalrecyling, afvalmanagement, bodemsanering, riolering en diverse vormen van grootschalige reiniging.

Van Dalen is Ambassadeur van De Zwaon en zullen alle grondwerkzaamheden voor De Zwaon voor haar rekening nemen. 


Als totaalinstallateur is DENNED van alle markten thuis en veelzijdig in techniek.

Denned zal als ambassadeur van De Zwaon de technische installatie van De Zwaon voor haar rekening nemen. 


Ondernemers zijn de spil in het centrum van Huissen. Zij zorgen voor een bruisende sfeer, een divers aanbod en leuke activiteiten. De ondernemers van Huissen hebben zich verenigd in de Ondernemers Vereniging Huissen. Naast het organiseren van diverse activiteiten zorg de vereniging er ook voor dat er aandacht is voor cultuur historische waar en het aantrekken van toerisme.

In dat kader is de Ondernemers Vereniging Huissen ook ambassadeur geworden van De Zwaon en ondersteunen zij het initiatief. 


Donateurs / Sponsoren

Donateurs/Sponsoren zijn die bedrijven, personen en instellingen die De Zwaon vanaf het eerste moment steunen en een wezenlijke bijdrage leveren aan het mogelijk maken van De Zwaon. Deze bijdrage kan bestaan uit een financiële en/of een bijdrage in natura.


 


familekantoor.nl
logo Maxwell Design
Itm Maters bv