Ambassadeurs & Partners

De totstandkoming van het kunstwerk en haar inrichting zal onder andere gebeuren middels het aanschrijven van diverse culturele fondsen, zowel lokaal als regionaal. Daarnaast zullen er andere mogelijkheden worden aangeboden voor bedrijven en particulieren om het initiatief financieel te ondersteunen.

Aangrenzend aan de groene terp komen twee cortenstalen verspringende banden waarin de ambassadeurs letterlijk vereeuwigd worden in het monument. Daarmee wordt betekenis geven aan de mensen die de totstandkoming mogelijk hebben gemaakt. Daarnaast draagt u bij aan een stuk Huissen erfgoed. Het in stand houden van het gedachtegoed en de trots van onze mooie Hanzestad.

De ‘wall of fame’ staat voor bedrijven, individuen en verenigingen die het initiatief ondersteunen. In plaats van een tijdelijke reclamevoering maken we de naamvoering van de desbetreffende bedrijven daadwerkelijk onderdeel van het ontwerp. Wat levert het u op anders dan een mooi ontwerp. Een nieuwe eigentijdse entree van de stad!

Uw bedrijfsnaam wordt uit de cortenstalen band gesneden en ’s avonds van binnenuit verlicht. Een waanzinnige manier van reclamevoering die zeker de aandacht op u zal vestigen!!

Graag horen we van u. Voor interesse mail: info@dezwaon.nl

Aspirant ambassadeurs

Aspirant ambassadeurs zijn die bedrijven die toegezegd hebben De Zwaon financieel te ondersteunen en bij te dragen aan de realisatie van het kunstwerk.

Royal Berry is een van de grootste aardbeien telers van Europa en gevestigd in Bemmel.

“Alles geven voor het beste product; een lekkere aardbei het hele jaar door” – Jan van Genderen | Royal Berry

Royal Berry heeft haar steun uitgesproken voor De Zwaon en willen graag Ambassadeur worden.

 

 

 

Reuselaars

 

 

Partners

Partners zijn die bedrijven, personen en instellingen die De Zwaon vanaf het eerste moment steunen en een wezenlijke bijdrage leveren aan het mogelijk maken van De Zwaon. Deze bijdrage kan bestaan uit een financiële en/of een bijdrage in natura.